.

Watch

 
Почетна
Награђен сајт Саборне цркве Штампај Е-пошта

 

 

Друштво за информатику Србије организује сваке године, у оквиру Привредне коморе Србије, конкурс за најбоље достигнуће у домену информационих технологија. У 2009. години, Српска Православна Црква је имала двоструко достигнуће. Постављен је нови веб сајт Саборног храма у Београду, а непосредно затим је читав овај електронски пројекат награђен специјалном наградом Друштва за информатику Србије, за изузетно дизајнерско и идејно решење, у конкуренцији са великим компанијама и системима. Ово је први пут за 18 година, колико се ова награда додељује, да је сајт једне цркве добио награду.

Министарка за телекомуникације, гђа Јасна Матић, лично је честитала ауторима на реализацији овог пројекта. Награде Друштва за информатику Србије биле подељене су на Благовести 2009. године, у присуству бројних представника медија, где су многи новинари изразили велику радост што је признање освојио управо православни веб сајт, а вест је била објављена у готово свим електронским медијима.

 

Саборник

   Недељник Саборне цркве

Патријарх Српски Иринеј

QR код

Ако желите да нађете тачну физичку локацију Саборне цркве, довољно је само да мобилним телефоном скенирате овај код Google Map ће Вам одмах показати.

 


 

Најаве

Свети Стефан и Јелена Штиљановић - среда, 17.октобар: Света Литургија у 8:00
Недеља Светих Отаца Седмог васељенског сабора - недеља, 21.октобар: Света Литургија у 9:00 

Галерије

Sample image Саборна црква

Sample image Живот цркве - догађаји

  Деца у Саборној цркви

Патријарх Павле

Мошти у Саборној цркви

Обреди

Крштења

Венчања

  


Виртуелна шетња

Прошетајте курсором кроз олтар и централни део Саборне цркве, као да се уживо налазите у њој...

Светиња живота

Sample 6                                                                                                                                                                                                            Ова рубрика посвећена је деци, њиховом рађању и очувању светиње живота. Погледајте...

Концерти

Sample image                                                                                                                                                                                                    Традиционални новогодишњи концерти Саборне цркве у Народном позоришту у Београду. Погледајте...

Мултимедија

                                                                                                                                                                                                            Цртани филмови за децу и документарни филмови о животу Цркве. Погледајте...